Maak kennis met ons team

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Met elkaar zorgen we voor zichtbaarheid

Onze accountmanagers Henk, Ronald en Jolanda en onze backofficemedewerkers Uilkje, Roelie en Ellen zijn altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan advertentiemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geven we jou graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Met elkaar zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Jolanda van der Werf

Salesmanager
06-52103208
Neem contact op

neem contact op

Henk de Vries

Accountmanager
06-53116038
Neem contact op

neem contact op

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

neem contact op

Uilkje Dijkstra

Planning & traffic
058-2997878
Neem contact op

neem contact op

Roelie Veldman

Planning & traffic
058-2997878
Neem contact op

neem contact op

Ellen Ronda

Planning & traffic
058-2997878
Neem contact op

neem contact op

Succesverhalen van onze adverteerders

“Adverteren bij Omrop Fryslân doen we voor de verbreding van onze bekendheid. Het contact met accountmanager Ronald is laagdrempelig en vlot. We voelen en vullen elkaar goed aan, dat werkt prettig.”

Auke Kramer

Juwelier Kramer

“Het rijden van bieten is voor veel chauffeurs de krent in de pap naast hun dagelijkse werk. Zodra onze spots van Werff talent te horen zijn, rollen de reacties dan ook binnen.”

Marije van der Werff

Werff talent

Alle kennis en mogelijkheden in eigen huis

Bij Omrop Fryslân is het one-stop-shopping als het draait om jouw advertentiecampagne. Van vraag naar idee, van plan tot uitvoering, en van resultaat tot evaluatie: we hebben alle mogelijkheden in huis. Hoewel geen campagne hetzelfde is, hebben we zoveel kennis en ervaring dat we ook voor jou kunnen putten uit een schat aan succesverhalen. Er zijn drie belangrijke stappen in onze aanpak:

De juiste doelgroep

Jij kent je doelgroep als geen ander. Maar wat kun je nog meer van ze te weten komen? Samen met jou kijken we naar wie je doelgroep echt is. Hoe omschrijf je ze en hoe spreek je ze aan in je campagne?
l

Gerichte campagne

Bij Omrop Fryslân kunnen we jouw doelgroep precies daar bereiken waar dat er toe doet en waar jij dat wilt, rond een specifiek programma, onderwerp of tijdstip. Jij kunt rekenen op een strategisch en transparant advies.
z

De beste productie

Tijd om je campagne concreet te maken. Beeld, tekst, lengte, geluid en kleur stemmen we op elkaar af om een unieke productie neer te zetten. Het resultaat: een commercial of advertentie die opvalt, die bijblijft en die oproept tot actie.